Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

                                                          dorean-apostoli

 

                              Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

                                                                                        Τρόποι Αποστολής:

Παραλαβή από το κατάστημα του Geoparts

Κάνετε τη παραγγελία σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αφότου λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη,  περνάτε από την έδρα μας Στ. Παπάγου 48 στον Αγ. Δημήτριο όπου και θα παραλάβετε.

Ώρες λειτουργίας καταστήματος Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 π.μ. - 18:00 π.μ. και Σάββατο 9:00 π.μ. - 14:00 π.μ.

Αποστολή με Ταχυμεταφορική Εταιρία

Αποστολή Εντός Αττικής

Οι αποστολές εντός Αττικής θα πραγματοποιούνται με ενιαία χρέωση 2.50 € μέχρι τα τρία κιλά  (Δέμα  ≥ 3 κιλά) και 0,62 € για κάθε επιπλέον κιλό. Εξαιρούνται τα νησιά Κύθηρα, Αντικύθηρα, Πόρος, Σπέτσες και Ύδρα. Επιβάρυνση σε αποστολές με αντικαταβολή με το συνολικό ποσό των2,00 € . Η αποστολή και χρέωση πολύ ογκωδών αντικειμένων γίνεται με βάση την ογκομέτρηση.

Αποστολή Εκτός Αττικής

Οι αποστολές εκτός Αττικής θα πραγματοποιούνται με ενιαία χρέωση 2,25 € μέχρι τα δύο κιλά  (Δέμα  ≥ 2 κιλά) και 1,12 € για κάθε επιπλέον κιλό.Επιβάρυνση σε αποστολές με αντικαταβολή με το συνολικό ποσό των 2,25 €.Η αποστολή και χρέωση πολύ ογκωδών αντικειμένων γίνεται με βάση την ογκομέτρηση.

Για αποστολές με ημέρα παράδοσης Σάββατο η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 3,71 € .

Αποστολή με μεταφορική εταιρία σε όλη την Ελλάδα

Βαριά και ογκώδη αντικέιμενα μπορούν να αποσταλούν  με χαμηλή χρέωσει μέσω μεταφορικών εταιριών. Το κόστος μεταφοράς πληρώνει ο παραλήπτης κατά τη παραλαβή από τη μεταφορική.Δυνατότητα αντικαταβολείς δεν υπάρχει για τις αποστολές αυτέςκαι η εξόφληση πραγματοποιείται με τους υπόλοιπους τρόπους που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να ενημερωθείτεγια το κόστος αποστολής ερχόμενοι σε επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9734392 ή μέσω email στο info@geoparts.gr .

Δωρεάν μεταφορά και παράδοση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής για ποσά άνω των 80 €.
Εξαιρούνται τα νησιά Κύθηρα, Αντικύθηρα, Πόρος, Σπέτσες και Ύδρα.
Η δωρεάν αποστολή ισχύει μόνο για ταχυμεταφορές courier και μόνο μέχρι το βάρος των 2 (δύο) κιλών.

Ακύρωση παραγγελίας
 
Εφόσον έχετε ολοκληρώσει τη παραγγελία σας αλλά αυτή δεν έχει αποσταλεί ακόμα, τότε μπορεί να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στο 210 9734392 για την ακύρωση της αποστολής.

Επιστροφή προϊόντων λόγω λάθους παραγγελίας

Σε περίπτωση επιστροφής το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και εφόσον φέρει ταινία ασφαλείας αυτή να είναι άθικτη. Η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκεται σε αρίστη κατάσταση όπως όταν ήταν αρχικά. Στη περίπτωση όπου κάτι από τα παραπάνω δεν ισχύει η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά το πελάτη. Στη περίπτωση που το λάθος είναι δικό μας, η εταιρία επιβαρύνεται όλα τα έξοδα μεταφοράς.Επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε διάστημα 10 ημερών από τη παραλαβή τους και μόνο για την αντικατάσταση τους με όμοια προϊόντα. Επιστροφές χρημάτων δε γίνονται.