Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Η εταιρεία

                                                                                      Geoparts


H Εταιρία GeoParts Δ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ιδρύθηκε στις αρχές του 1987 και αποτελεί ένα από τα κορυφαία καταστήματα

ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Μακροχρόνια εμπειρία και προϊόντα υψηλής ποιότητας είναι αυτό που 30 χρόνια  αφήνει ικανοποιημένους όλους αυτούς τους πελάτες που μας στηρίζουν με την επιλογή τους. Μεγάλη ποικιλία από γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων καθώς και άλλα με την αντίστοιχη ποιότητα έρχονται να πλαισιώσουν τη κορυφαία ποιότητα που προσφέρουμε. Αξιόπιστοι και πιστοποιημένοι προμηθευτές είναι η επιλογή μας για να είστε σίγουροι τι αγοράζετε.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 550 τετραγωνικών μέτρων, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και η συνεχή βελτίωση ως αποτέλεσμα των αναγκών και προσδοκιών των πελατών είναι ένας από τους βασικότερους στόχους μας. Η υποστήριξη των πελατών μας συμβάλλει σημαντικά στην  εξυπηρέτηση σας, αφού απαντά σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και αφοράτην σωστή επιλογή προϊόντος και τη ταχύτερη αποστολή του σε σας.

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος Geoparts είναι η απόρια ενώς αυξανόμενου πελατολογίου, με κύριο σκοπό τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Είμαστε κοντά σας για μία ξεκούραστη αλλά και ευχάριστη περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχοντας ως στόχο την εύρεση του προϊόντος που αναζητείται.


                                          Εταιρικά στοιχεία

  address   Στ. Παπάγου 48, Αγ. Δημήτριος      contact phone  210 9734392

  mail   info@geoparts.gr                              fax 210 9754483