Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Πρόσθετα-Χημικά

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 ΓΡΑΣΑ

 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ-ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΑ

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

 ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 ΦΛΑΝΤΖΟΚΟΛΛΕΣ - ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

 ΚΟΛΛΕΣ-ΣΤΟΚΟΙ

 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΑ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 

Καθημερινά το Αυτοκινητο μας περνά από διάφορες δοκιμασίες λόγω της χρήσης καθώς και τιν καιρικές συνθήκες στο οποίο και εκτίθεται. Η εξωτερική αλλά και η εσωτερική του εμφάνιση επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, με αποτέλεσμα την φθορά του χρώματος και την αλλοίωση της εικόνας του. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να φροντίζουμε το όχημά μας ώστε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν την όποια φθορά.

Εξωτερικά προσπαθούμε να πλένουμε το Αυτοκινητο μας τουλάχιστον δύο φορές το μήνα με Σαμπουαν Αυτοκινητου και καθαρίζοντας με τα σωστά πανιά (από δέρμα ή πανιά μικροϊνών) και σφουγγάρια. Η προστασία του χρώματος γίνεται με διάφορα υλικά με πιο διαδεδομένο το Κερί Προστασίας όπου και προστατεύει από ρετσίνι,γραντζουνιές καθώς και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή.

                                                          εξωτερικο αυτοκινητου

Γυαλιστικά αλλά και Καθαριστικά για τις Ζάντες του Αυτοκινητου μας για το καθαρισμό τους από κατάλοιπα του δρόμου, πίσσα, σκόνη των φρένων, γράσα και άλλους επίμονους λεκέδες.                                                                                                                                                                                                                                                  Ξεθαμβωτικά Φαναριών που καθαρίζουν και ξεθαμπώνουν τους θαμπωμένους και κιτρινισμένους πλαστικούς εμπρόσθιους φανούς των σύγχρονων αυτοκινήτων. Αποκαθιστούν την οπτική διαύγεια και κάνουν την οδήγηση μας πιο ασφαλή.                                                                      Αντι-Βροχικα Υγρά που προστατεύουν και βοηθούν την επιφάνεια του παρμπρίζ (και των Φαναριων) να απομακρύνει με μεγαλύτερη ευκολία τις σταγόνες τις βροχής για μία άνετη και ασφαλή οδήγηση.

Προστατεύοντας το εξωτερικό μέρος του Αυτοκινητου σας σε συχνή βάση αποφεύγετε τυχόν ζημιές που θα σας κοστίσουν αρκετά χρήματα αλλά και χρόνο που θα χρειαστεί για την επισκευή τους.

Εσωτερικά προσπαθούμε να καθαρίζουμε το Αυτοκινητο μας τουλάχιστον δυο φορές το μήνα για τη βέλτιστη διατήρηση του καθώς και για τη υγιεινή του χώρου στο οποίο βρίσκεσται εσείς και οι δικοί σας ανθρώποι.                                                                                                                  Πολλοί από εμάς περνάμε πολλές ώρες κάθε μέρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Καλό θα είναι όμως να γνωρίζουμε, ότι η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας θα πρέπει να είναι αντίστοιχη με την εικόνα που επικρατεί στο σπίτι στο οποίο διαμένουμε. Η ατμόσφαιρα είναι η βασική αιτία εξαιτίας της οποίας μαζεύονται μεγάλες ποσότητες σκόνης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας.

                                                                                        εσωτερικο αυτοκινητου

Κύρια σημεία για το καθαρισμό του αυτοκινήτου μας είναι: τα τζάμια στην εσωτερική τους πλευρά, ο εξαερισμός, τα καθίσματα και οι ταπετσαρίες, το ταμπλό, δερμάτινες επιφάνειες καθώς και ο ουρανός του αυτοκινήτου εσωτερικά.

Ο καθαρισμός του εξαερισμού είναι ένα από τα βασικά ιδίως όταν υπάρχουν καπνιστές μέσα σε αυτό. Αλλαγή στο φίλτρο γύρης αλλά και ο συχνός καθαρισμός των αεραγωγών  με Καθαριστικό Αεραγωγών και Καμπίνα  εξαφανίζει την τσιγαρίλα και όλες τις δυσάρεστες οσμές από το air-condition και τους αεραγωγούς και δίνει μια ευχάριστη μυρωδιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.                                                                    Ο Καθαρισμός των τζαμιών εσωτερικά του αυτοκινήτου με Καθαριστικά Τζαμιών βοηθά στην καλύτερη ορατότητα προς τα έξω με αποτέλεσμα να κάνει την οδήγηση μας πιο ασφαλή.                                                                                                                                                                      Καθαριστικά Καθισμάτων και Καθαριστικά για ταπετσαρίες αφαιρούν καφέ, λάδια, σκόνη, λάσπες, τσίχλες, κιτρινίλα από τον καπνό του τσιγάρου, δυσάρεστες οσμές και οτιδήποτε άλλο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βρωμιά. Με αυτά μπορούμε να καθαρίσουμε και τον ουρανό του αυτοκινήτου μας (εσωτερικά).                                                                                                                                                             Συντηριτικά Δερμάτων και Καθαριστικά Δερμάτων βοηθούν στο καθαρισμό και την ενυδάτωση σε όλα τα μέρη του αυτοκινήτου όπου και υπάρχει επιφάνεια με δέρμα. Αναζωογονεί τα δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου μα; δίνοντας τους ξανά λάμψη και ζωντάνια. Χρησιμοποιώντας αυτά τα προϊόντα αφαιρούμε σημάδια του χρόνου από τα δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου μας δίνοντας τους και πάλι ζωή. Καθαριστικά Ταμπλό και Γυαλιστικά Ταμπλό είναι τα προϊόντα που καθαρίζουν, προστατεύουν αλλά και δίνουν μια γυαλάδα και ένδειξη καθαριότητας σε ένα σημείο όπου είναι η βιτρίνα του αυτοκινήτου μας στο εσωτερικό του τμήμα.

Η εσωτερική καθαριότητα του αυτοκινήτου μας είναι μεγίστης σημασίας σε ένα χώρο όπου ζούμε και αναπνέουμε καθημερινά.